Plugg & Fika ♥

Hej !

Har varit en underbart rolig dag idag..!
I skolan hade vi en NO genomgång, och jag tror faktist att jag kanske inte kommer att misslyckas helt på provet imorgon, skönt..!
Efter skolan åkte Julia, Linnéa och jag ner till centrum, fick gå igenom en sjukt jobbig snöstorm till bussen, men tänk att tillochmed det kan vara kul, bara man är med bästvännerna..!
Väl nere i centrum gick vi upp till Espress House, tog ett bort intill väggen, och gick och beställde, jag tog en Mocha Latte, sjukt god faktist..! Julia en vanlig latte och Linnéa en Vanilla.
Vi satt med våra koppar, tisslade och tasslade om lite allt möjligt roligt.
Efter en dryg halvtimma tog vi upp NO böckerna, och började plugga, även fast vi hade det sjukt roligt så fick man lite arbete gjort, men efter en knapp timma orkade vi inte jobba mera, och Julia kom på den knasiga idén att ta kort genom ett glas, man såg ju för rolig ut..! Fick magknip av allt skrattande, såklart stirrade alla runt omkring på oss, men what the hell, man lever bara en gång..?!
Efter fikat letade vi oss in till Coop, Linnéa hade nämligen fyra kronor och försökte hitta en glass för det, och det gick ju som det gick.
Smög oss därifrån in på Team sportia, och provade riktigt urfula mössor, och lite coola kepsar, skrattat som aldrig förr idag..! Tog många fina bilder, men dom har Julia. Vi var också riktigt coola hiphopare.. :)

Vidare därifrån på Kicks, hittade en mycket behövd foundation, fick ta den ljusaste .. är så sjukt blek, usch hatar vintern..!
Tror vi var där inne nästan en timme, Julia hittade också en foundation.
Vi dog nästan av överhettning där inne, var så övernaturligt varmt där inne!

Att sedan komma ut och gå till bussen, har aldrig varit skönare, det kan jag lova er..!

Mest underbara dagen på länge..! ÄLSKAR ER! har aldrig skrattat såhär mycket förut.!

Bilder kommer senare, kram ! :)
Ska försöka plugga lite till NO nu..! "/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0