We made it!

hey ho, let's go, varning för ett långt inlägg.
Tänkte dra hela historien om helgen.  ♥


Vid klockan två i lördags ungefär, kom Linnéa hit.
Packade och vi begav oss till Julia, där Rebecca & Jennifer redan befann sig.
Tillsammans gick vi till Ica, hade en lång diskussion om vilka som skulle gå in och vilka som skulle stanna utanför med Ellie.
Det slutade med att jag, Rebecca & Jennifer gick in, efter en lång stund vi ut med två papperskassar, två plastkassor och varor för närmare 400 kronor.
Bland annat två engångsgrillar.
Vi tog den vanliga vägen ner till sjön, och tjugo minuter senare gick vi vid kanten av sjön påväg till "det vanliga stället". Då kom det en svart hund utan ägare springade, den började direkt nosa på Ellie och vi tänkte inte mycket mer på det, vi fortsatte gå några meter, och såg en gubbe med ett par andra hundar, vår första tanke var då att hunden var hans, men han sa att han sett den hunden springa runt där för två timmar sedan, så vi fortsatte gå och hunden följde efter.
När vi kom fram och jag började fixa igång elden, började Ellie tröttna på honom, och började morra, vi tog ellies koppel och satte fast i hans sele, och knöt fast vid ett träd, både Julia & Jennifer ringde sina föräldrar för att be om råd.
Julia trodde dock att hon visste vem hunden var, så dom gick upp till Krusboda och frågade om det var Maximus, men det var det inte, så de ringde polisen, och vart kopplade till nacka polisen, de fick iallafall tillslut tag på ägaren, och dom kom och hämtade honom, och efter all ansträngning fick de knappt ett tack, blev jätteförbannad när jag hörde det, vissa borde verkligen inte ha hund..
När dom väl kom tillbaka började vi grilla, både korv och marsmallows.
Supermysigt hade vi.
Sedan vid framemot sju-åtta, började vi packa ihop och dra oss hemmåt.
Lämnade då lite saker hemma, och gick och hyrde film, en skräck ; sorority row, och en komedi ; the land of the lost. Skräckisen var bra, komedin såg vi inte mycket av, hade fullt upp med att chatta med olika folk.
Och lyssna på när några killar skulle säga "snopp" dom uttalade det snuup och skrev sedan "snopp dog".
Garvade supermycket.. :-'D
Flera timmar till spenderades likadant, vid 01.00 ungefär somnade Rebecca, vid 03.00 ungefär somnade Jennifer, vid fem/sex/sju gick vi (Jag, Julia & Linnéa) ut, och gungade och tog bilder och så..
Sedan kom vi in, och Linnéa somnade.
Jag & Julia fortsatte att chatta med folk och ha skitkul.
Drack även många glas Coca Cola, för att hålla oss vakna, sedan mådde vi ganska illa ..

Gick hem vid 11.00 ungefär, och nästan dog av trötthet.
Hade iallafall det världsbäst, älskar er konsonanter! :-)
















mer bilder kanske kommer senare :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0